Hotel Barut Kemer (ex Kemer Resort) 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Barut Kemer (ex Kemer Resort) 5* se afla situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, in orasul Kemer, la malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2003, are o suprafata totala de 30 000 m patrati, este compus dintr-o cladire cu 6 nivele, si un total de 339 de camere: 311 camere tip Standard room (din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3+1  persoane, 36 m patrati), 24 de camere tip  Family Duplex room pe 2 nivele (la primul nivel: dormitor, baie; la al doilea nivel: dormitor, baie cu dus, max. 3+1 persoane, 48 m patrati), 14 camere tip Deluxe Suite cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus, max. 4 persoane, 83 m patrati). Hotelul  este situat in zona parcurilor din orasului Kemer, fiind recomandat tinerilor si familiilor cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 8 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, japonez - cu rezervarea prealabila, gratuit; libanez, chinez, italian, fondue si barbeque - cu rezervarea prealabila, contra cost), 6 baruri, 3 piscine exterioare (o piscina cu valuri artificiale), piscina interioara, 3 tobogane acvatice, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si 5 sali de conferinte (100-370 persoane). Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata din tartar, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, bocce, mini-golf, tir cu arc, sporturi nautice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live (in zile prestabilite), discoteca si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, bowling (2 piste), biliard, sporturi nautice cu motor, cursuri de diving si internet cafe. Copii: bufet, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), carucior (contra cost) si bona (contra cost). Plaja este privata cu nisip sau pietris si ponton. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor,  telefon, minibar (bauturile racoritoare si berea se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (gratuit), pardoseala - mocheta, balcon, room service (contra cost) si internet Wi-Fi (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.