Hotel Grand Mir`Amor 4*



Descriere hotel

Hotelul Grand Mir`Amor 4* este situat in localitatea Kiris, la 7 km de orasul Kemer si la 62 km de aeroportul din Antalya. Plaja hotelului se afla la 250 de metri distanta. Hotelul este format dintr-un ansamblu de 2 cladiri cu 4 etaje si o cladire cu 6 etaje si detine 314 camere. Mai multe magazine si cafenele sunt situate in apropierea hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Mir`Amor 4*  le ofera oaspetilor sai: 2 piscine in aer liber, restaurant principal, restaurant a la carte, 3 baruri, piscina interioara, 2 tobogane, centru spa, spalatorie, 2 sali de conferinte, internet cafe, WiFi contra cost, medic la cerere, piscina cu tobogan pentru copii, loc dejoava, caruciior gratuit,baie turceasca, sauna, sala de fitness, tenis de masa, discoteca, program de animatie, muzica live saptamanal, masaj, biliard, jocuri electronice, plaja cu pietris, bar pe plaja, umbrele, sezlonguri si saltele gratuite la plaja si la piscina, prosoape de plaja contra cost.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: Aer Conditionat, TV, telefon, mini bar, seif, balcon, WiFi contra cost, baie cu dus si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.