Hotel Family Belvedere 3*



Descriere hotel

Hotelul Family Belvedere 3* se afla situat la 50 km de aeroport, la 18 km de centrul orasului Bodrum, la 900 m de plaja publica. Hotelul a fost construit in anul 2000, are o suprafata totala de 10 000 m patrati, iar  ultima renovare a fost efectuata in anul 2009.
Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 3 nivele si 16 apartamente unite cu 2 nivele: 97 de camere tip Standard room (max. 3 persoane, 24 m patrati), 32 de camere tip Family room cu 2 camere (in camere - parchet laminat; 2 dormitoare cu usa, max. 4 persoane, 28 m patrati), 10 camere tip Villa room cu 2 nivele (la nivelul 1: living; la nivelul 2: 2 dormitoare cu usa, max. 4+1 persoane, 55 m patrati).
Hotelul Family Belvedere 3* este confortabil, avand camere spatioase si un spatiu exterioar extins cu toate conditiile pentru familii cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Family Belvedere 3* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 3 baruri (wine bar - contra cost), piscina exterioara, medic (la solicitare) si spalatorie.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, tenis de masa, darts si program de animatie.
Contra cost: sauna, jacuzzi, masaj, biliard, internet-cafe, sporturi nautice si internet Wi-Fi (in lobby).
Copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (la solicitare, contra cost).
Plaja este publica cu nisip/pietris si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele si sezlongurile sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate baie cu dus, uscator de par, Aer Conditionat individual, TV, telefon, seif (contra cost), pardoseala - marmura si balcon sau terasa. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.

Masa hotel

All Inclusive.