Hotel Fame Residence 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Fame Residence 5* se afla situat la 55 km de aeroportul Antalya, in orasul Kemer, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2002, are o suprafata totala de  8 000 m patrati, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2009.
Hotelul este compus dintr-o cladire cu 4 nivele si are un total de 212 camere: 202  camere tip Standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3+1 persoane, 22 m patrati), 10 camere tip Suite cu o camera (max. 3+1 persoane, 25-35 m patrati).
Hotelul Fame Residence 5* are camere moderne si spatioase, fiind recomandat familiilor.
 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, meniu dietetic, restaurant a la carte (cu 3 feluri de bucatarii: turceasca, chinezeasca, italiana - cu rezervare prealabila, contra cost), 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 2 sali de conferinte (50-120 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice si internet cafe.
Copii: bufet, piscina, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).
Plaja este privata cu pietris. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (contra cost - cu exceptia apei), seif (contra cost si cu garantie), pardoseala - mocheta, balcon (nu la toate camerele) si room service (24 ore, mancarea - gratuita, conform meniului). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.
 


Masa hotel

Ultra All Inclusive.