Hotel Elite World Marmaris 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Elite World Marmaris 5* destinat exclusiv adultilor (+ 14 ani) se afla la 7 km de centrul statiunii Marmaris si la 103 km de Aeroportul Dalaman. Zona de plaja privata este situata la 40 de metri distanta.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, lift, seif, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, WiFi gratuit in zonele publice, vestiare, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, zonă pentru fumători, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, bar, restaurant, snack bar, cafenea,  bar la piscină, room service, grădină cu mobilier exterior, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, spa și centru de wellness, sauna, masaj, cameră de aburi, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, biliard, darts, tenis de masă, inchirieri biciclete, echitatie, ciclism, tur sau curs despre cultura locală, muzica live, seri cu cina tematice, divertisment de seară,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, mini bar, seif, telefon, birou,  încălzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, izolare fonică, serviciu de trezire, fierbător electric, baie cu dus, toaleta,  uscător de păr,  articole de toaletă gratuite.  

Masa hotel

All Inclusive.