Hotel Costa Bitezhan Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Costa Bitezhan Beach 4* este situat pe tarmul marii in Bitez,  la 6 km de centrul statiunii Bodrum si la 42 de km de Aeroportul Milas-Bodrum.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, seif, transfer la aeroport contra cost, lounge/camera cu TV, închirieri auto, camere pentru nefumători, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit in zonele publice, fax/copiator, bar, restaurant bufet, snack bar, grădină, terasa la soare, zonă de plajă privată, acces imediat la plajă, piscină în aer liber, masaj, sauna, baie turcească/baie de aburi, sporturi nautice, caiac, tenis de masa, teren de joaca pentru copii, windsurfing, schimb valutar, serviciu de concierge, camera d ebagaje, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, curăţătorie chimică, spălătorie. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: seif, telefon, aer conditionat, TV cu ecran plat, balcon, frigider, terasa, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

All Inclusive