Hotel Club Salima Holiday Village 5*



Descriere hotel

Hotelul Club Salima Holiday Village 5* se afla in Beldibi - Kemer, la 48 de km de aeroportul din Antalya si detine doua piscine in aer liber, teren d emini fotbal, tir cu arcul, teren d ebaschet, hamam si doua restaurante. Oaspetii sunt serviti cu preparate internationale tip bufet la restaurantul principal si cu specialitati mediteraneene la restaurantul a la carte Cavaliere. O gama variata de bauturi calde si racoritoare sunt oferite de barul d ela piscina, barul mediteranean si Coffee House. Activitati sportive pentru copii sunt oferite la piscina, mini club si locul de joaca special amenajat.



Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, grădină, terasa la soare, seif, aer conditionat, camere pentru nefumători, camere de familie, salon de frumusete, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri auto, WiFi gratuit in zonele publice, spalatorie, sali de conferinte si petreceri, cameră de bagaje, fax/copiator, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, animatori, teren de tenis, cameră de jocuri, scufundări, darts, teren de joacă pentru copii, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita fara rezervare. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcoane, seifuri, TV cu canale prin satelit, bai cu dusuri si uscatoare de par. 

Masa hotel

All Inclusive