Hotel Aurora Hotel & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul  Aurora Hotel & Spa Side 4* este situat in Side la 4 km de Aqua Park Nashira, intr-o zona cu multe baruri si restaurante, in apropierea plajei si la 60 de km distanta de Aeroportul International Antalya. Hotelul ofera multiple facilitati pentru activitati sportive si de divertisment pentru familiile cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, WiFi gratuit in zonele publice, camere pentru nefumatori, lift, schimb valutar, salon de frumusete, restaurant, snack bar, room service, masaj, sauna, piscina in aer liber, tenis de masa, biliard,  terasa la soare, sala de fitness, volei, biliard, teatru, club de noapte, programe de divertisment live, serviciu de secretariat, servicii medicale, spalatorie, magazine, inchirieri biciclete, mini club pentru copii, teren de jaoaca, camera de jocuri.  Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, incalzire, TV cu canale prin cablu, seif, presa pentru calcat pantaloni, baie cu dus si uscator de par.

Masa hotel