Hotel Arma`s Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Arma`s Beach 4* se afla la poalele Muntilor Taurus, in centrul statiunii Kemer si este o gazda ospitaliera pentru vacante reusite pe tarmul marii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, magazine,   WiFi gratuit in camere, lift, seif, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, camere pentru nefumători, închirieri auto, minimarket, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, fax/copiator, bar, restaurant, room service, mic dejun în cameră, room service, darts, tenis de masa, divertisment de seară, scufundări, teren de joacă pentru copii, piscină în aer liber, umbrele de plajă, sezlonguri, tobogan cu apă, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi,  spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, grădină, zonă de plajă privată cu acces direct. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, seif, telefon, mini bar, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, balcon, zona de relaxare, birou, serviciu de trezire, baie cu cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.