Hotel Anadolu Bodrum 4*



Descriere hotel

Hotelul Anadolu Bodrum 4* este situat in Bodrum City Center, la 14 minute de mers pe jos de morile de vant, la 15 minute d Plaja Bardacki si la 23 de minute de portul de agrement. Aeroportul Milas se afla la 37 de minute de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, gradina, terasa, TV in spatiile comune, spalatorie, salon de frumusete, curatatorie chimica, camera de bagaje, ziare in lobby, majordom, 2 restaurante, 3 baruri/salon, 2 baruri la piscina, snack bar, room service cu program limitat, cafea/ceai in spatiile comune, vestiare gratuite pe plaja, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, 2 piscine in aer liber, sla de fitness, sauna, inchirieri biciclete, teren de joaca, scufundari, acces gratuit la parcul acvatic, piscina pentru copii, tobogan acvatic, vestiare gratuite la piscina, biliard, club pentru copii, supraveghere copii.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, WiFi gratuit, telefon, frigider, baie cu dus, papuci, articole de toaleta gratuite, uscator d epar, TV cu canale prin satelit. 

Masa hotel

All Inclusive.