Hotel Crystal Prestige Elite (ex Amara Prestige) 5*



Descriere hotel

Hotelul Crystal Prestige Elite (ex Amara Prestige) 5* este situat pe tarmul Mediteranei, la 50 de km distanta de aeroportul din Antalya, in statiunea Goynuk. Plaja sa cu steag albastru si cele doua piscine in aer liber cu un tobogan de apa, precum si centrul spa reprezinta atractiile hotelului. Restaurantul a la carte si cel tip bufet ofera preparate locale si internationale, iar in holul elegant oaspetii savureaza bauturi in timp ce ascultă muzică live la pian.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Crystal Prestige Elite (ex Amara Prestige) 5* dispune de urmatoarele facilitati:  piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasa, gradina, restaurant bufet, bar, restaurant a la carte, recepţie deschisă non stop, serviciu de călcat, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare, teren de tenis, biliard, darts, saună, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, karaoke, club de noapte/DJ.  

Camere hotel

Cele 584 de camere sunt decorate în culori pastel si sunt dotate cu Aer Condiționat, TV LCD, WiFi gratuit, balcoane (unele beneficiind de vedere la mare).

Masa hotel

Ultra All Inclusive.