Hotel The Racha 5*



Descriere hotel

Hotelul The Racha 5* este situat de-a lungul plajei Batok, la 35 de minute cu barca cu motor de golful Chalong si la aproximativ 56 km de Aeroportul International Phuket. Centrul spa Anumba isis rasfat oaspetii cu masaje şi băi de flori. Restaurantul Sunset Beach serveste fripturi la gratar si fructe de mare proaspete, in timp ce Earth Cafe ofera preparate internationale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, grădină, terasă, grătar, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, room service, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, spălătorie, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de călcat, WiFi gratuit, piscină în aer liber, prosoape la piscina, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, aqua park, sporturi nautice, scufundări, snorkelling, pescuit, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, bibliotecă, ciclism, drumeţii. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Vilele albe si spatioase se proiecteaza pe albastrul cristalin al Marii Andaman si sunt prevazute cu: aer conditionat, DVD playere, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, minibaruri, seifuri, telefoane, frigidere, fierbatoare electrice, statii de incarcare iPod, aparate pentru prepararea cafelei, bai cu dus/cada, uscatoare de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite, zone de relaxare, patio, papuci.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune