Hotel The Privilege Ezra Beach Club 4*



Descriere hotel

Hotelul The Privilege Ezra Beach Club 4* se află la 1,7 km de statuia Marele Buddha, langa Plaja Bangrak. La 5 minute de mers cu masina se afla un sat pescaresc.  Plaja Chaweng se află la 15 minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Samui la 10 minute de mers cu mașina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, piscină în aer liber, grădină, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer contra cost, seif, lift, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, room service, mic dejun în cameră, bar, restaurant a la carte, bar la piscină, snack bar, birou de turism, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, parcare publica pazita si gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, spălătorie, snorkelling, windsurfing, caiac, scufundări, spa și centru de wellness, masaj, piscină în aer liber, fax/copiator.   

Camere hotel

Toate camerele complet mobilate au in dotare TV cu ecrane plate, bai cu articole de toaletă gratuite și uscătoare de păr. Unele camere au zone de relaxare. Sunt camere cu vedere la mare, la piscină sau la grădină. 

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.