Hotel The Palayana Hua Hin Resort & Villas 5*



Descriere hotel

Hotelul The Palayana Hua Hin Resort & Villas 5* este situat pe coasta thailandeza  Cha Am, la 2 ore si 30 de minute d emers cu masina de capitala Bangkok. Restaurantul ThaiPas serveste preparate mediteraneene, iar barul KangSadan ofera gustari si racoritoare. Oaspetii se bucura de masaje traditionale thailandeze, tratamente spa, galeria de arta,  lectii d eyoga si cursuri de gatit.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de concierge, vestiare, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, mobilier de gradina, șemineu în aer liber, WiFi gratuit, zonă pentru fumători, transfer la aeroport gratuit, magazine, lift, seif, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, camere de familie, ziare, închirieri auto, incalzire, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinte şi petreceri,  fax/copiator, bar, restaurant, gratar, room service, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, bar la piscină,  parcare gratuita fara rezervare, zonă de joacă, porți de siguranță pentru copiii mici, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, piscină pentru copii, biblioteca, teren de golf  la maxim 3 km, animatori, curs de gatit, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, piscină interioară, piscină infinita în aer liber, pe acoperis, sezlonguri, umbrele. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu:   aer condiţionat, balcon, mini bar, seif, telefon,  zonă de relaxare, DVD player, birou, WiFi gratuit, radio, frigider, canapea, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, fierbător electric, ventilator, aparat pentru prepararea  ceaiului/cafelei,presă pentru călcat pantaloni, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie,  articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.