Hotel The Naka Island, A Luxury Collection Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul The Naka Island, A Luxury Collection Resort & Spa 5* se află pe o insulă exotică din Marea Andaman, la doar 10 minute de mers cu șalupa din portul de agrement Ao Por Grand Marina, la 20 km de Monumentul Eroinelor, la 25 km de orașul Phuket si la 45 de km de Plaja Patong. Aeroportul International Phuket se afla la 35 de minute distanta de mers cu masina. Optiunile de luat masa cuprind ofertele de la My Grill cu preparate din cele mai proaspete fructe de mare și cele mai savuroase fripturi, Tonsai care ofera preparate thailandeze și internaționale si Z Bar cu un meniu cuprinzător de cocktailuri. Hotelul apartine lantului hotelier The Luxury Collection by Starwood.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

O gama diversificata de facilitati se afla la dispozitia oaspetilor: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer gratuit, magazine, seif, ziare, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, mic dejun in camera, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, grătar, room service, pranz la pachet, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, schimb valutar, birou de turism,  cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, spalatorie/curatatorie chimica, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, zona de joaca interioara, lounge/cameră cu TV, săli de conferinte şi petreceri, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, baie turcească/baie de aburi, prosoape la piscină, masaj, club pentru copii, biciclete disponibile gratuit, bibliotecă, darts, biliard, cameră de jocuri, ciclism, sporturi nautice, pescuit, windsurfing, scufundări, snorkelling. Nu există parcare disponibilă.  

Camere hotel

Vilele elegante, decorate in stil contemporan au aer condiționat, pavilioane în aer liber cu pat de zi, TV cu ecrane plate de 32 inch și canale prin cablu, DVD playere, bai în aer liber cu cabine de duș separate și cazi adanci în aer liber, ziare și apă îmbuteliată.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa