Hotel The Imperial Boat House Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul The Imperial Boat House Beach Resort 4* se afla la doar cațiva pași de Golful Choeng Mon Beach, la numai 4 km de aeroportul internațional si de Marele Buda din Koh Samui, si la 7 km de plaja Chaweng. Restaurantul Boat House este deschis pentru toate mesele și servește preparate thailandeze și internaționale. Restaurantul  Captain's Choice oferă fructe de mare și mese rafinate. Barul Manao și barul de la piscină servesc băuturi și gustări ușoare după amiaza și seara. Micul dejun tip bufet se serveste la Sala Thai  în aer liber. Oaspetii se bucura de o gama variata de activitati: lectii de scufundari, canotaj, windsurfing, masaj, tratamente corporale de relaxare, jocuri de divertisment, inot. Hotelul face parte din lantul hotelier Imperial si are 210 camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Imperial Boat House Beach Resort 4* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), restaurant (bufet), restaurant (a la carte), bar, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă,  magazine, camere pentru nefumători, seif, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, fax/copiator, centru de afaceri, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, teren de joacă pentru copii, bibliotecă, cameră de jocuri, cadă cu hidromasaj, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună,  sporturi nautice, snorkelling, caiac, darts, windsurfing, tenis de masă.

Camere hotel

Camerele Premier și cele de langă piscină sunt amplasate în clădiri joase, situate printre grădinile și piscinele complexului, iar suitele luxoase  create din barje de orez autentice din lemn de tec au un design unic. Toate camerele și suitele au terase proprii cu vedere la grădină sau la piscină.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.