Hotel Swissotel Hotel Phuket Patong Beach 5*



Descriere hotel

Swissotel Hotel Phuket Patong Beach 5* se afla la 4 minute de mers pe jos de Plaja Patong, aproape de Complexul comercial Jungceylon si animata viata de noapte din zona Soi Bangla. Aeroportul International Phuket este situat la 40 km departare. Copiilor li se ofera jocuri electronice in Kids World Play Zone. Adultii se relaxeaza la piscina de pe acoperis, la centrul spa sau la sala de fitness deschisa non stop si se delecteaza cu mic dejunuri tip bufet si cu preparate savuroase thailandeze si internationale la singurul Hard Rock Cafe din Phuket. Hotelul detine 383 camere si face parte din lantul hotelier Swissotel Hotels & Resorts.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Swissotel Hotel Phuket Patong Beach 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber pe acoperis, terasă la soare, jucării pentru piscină, prosoape de piscină, bar la piscină, bufet pentru copii, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, snack bar, grătar, room service, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, club pentru copii, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, club de noapte/DJ, tenis de masă, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, snorkelling, bancomat, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, fax/copiator, centru de afaceri, sali de conferinte si petreceri, vestiare, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru calcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, minimarket, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, încălzire, închirieri auto, zonă pentru fumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Camere hotel

Camerele moderne decorate in culori calde sunt dotate cu TV cu ecrane plate de 32 inch, DVD playere, pardoseli din lemn si bai cu dus cu efect de ploaie.


Masa hotel

Mic dejun.