Hotel Sunshine Vista Services Apartments 3*



Descriere hotel

Hotelul  Sunshine Vista Services Apartments 3* este situat in centrul orasului Pattaya, in vecinatatea plajei. Restaurantul serveste preparate thailandeze si occidentale selectionate. Barul de la piscina situata pe acoperis ofera pe langa o gama diversa de bauturi si cocktailuri, o splendida vedere a Golfului Pattaya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, terasa, piscină în aer liber pe acoperis, sală de fitness, bar, restaurant, bar la piscina, room service, lift, camere de familie, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, spalatorie/curatatorie chimica, schimb valutar, camera de bagaje, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri. 

Camere hotel

Toate apartamentele sunt prevăzute cu facilități hoteliere standard: aer conditionat, seifuri, telefoane, TV cu ecrane plate si canale prin cablu/satelit, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, chicinete, balcoane, frigidere, birouri, zone de relaxare, DVD playere, cuptoare cu microunde, fierbatoare electrice, ustensile de bucatarie, bai cu dus/cada, uscatoare de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune