Hotel Six Senses Yao Noi 5*



Descriere hotel

Hotelul Six Senses Yao Noi 5* este amplasat pe o suprafata de 9,7 hectare, intr-o ambianta naturala, plina de liniste si relaxare  departe de oras, cu vedere la Golful Phang Nga. Phuket se afla la 1 ora de navigat cu barca cu motor. Gazdele ofera un serviciu de transfer contra cost la/de la Aeroportul International Phuket. Complexul detine un centru spa, restaurante cu specific indian, italienesc si thailandez si o crama cu vinuri atent selectionate. Hotelul apartine lantului hotelier  Six Senses Resorts & Spas.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit, bar, restaurant, mic dejun in camera, meniu pentru copii, room service, pranz la pachet, grătar, aer condiţionat, seif, transfer la aeropor contra cost, magazine, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, babysitting/servicii pentru copii, bibliotecă, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, curs de gatit, seri cu cina tematica, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos, seri de film, teren de tenis,   echipament de tenis, sporturi nautice, caiac, scufundări, snorkelling, biciclete disponibile gratuit, ciclism, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, sezlonguri, umbrele de plajă, piscina infinita in aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare vila are in componenta:  zonă de relaxare, seif, minibar, telefon, terasa in aer liber cu zona de luat  masa,  frigider de vinuri,  aer condiţionat,  balcon, birou, WiFi gratuit, DVD player, TV cu ecran plat si canale prin satelit, intrare privată, canapea, statie iPod, piscină privată, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.