Hotel Saree Samui 4*



Descriere hotel

Hotelul Saree Samui 4* se afla la 20 de minute de mers cu maşina de magazinele şi restaurantele de pe  Plaja Chaweng si   la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Samui. Oaspetii se delecteaza la piscina infinita în aer liber are vedere la plaja cu nisip Mae Nam, la Centrul Spa Saree Rarom sau participa la excursii de o zi în Parcul Naţional Marin Angthong, la ferma de crocodili şi la Acvariul din Samui. O gama variata de preparate locale si internationale ofera Restaurantul Surya Chandra.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, grădină, zonă de plajă privată, restaurant bufet, restaurant a la carte, room service, mic dejun în cameră, transfer la aeroport contra cost, ziare, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, spălătorie, curăţătorie chimică, babysitting/servicii pentru copii, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, zonă de plajă privată, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, aqua park, snorkelli,   scufundări, pescuit, caiac, teren de tenis, tenis de masă, echitatie, mini golf.  

Camere hotel

Toate vilele  elegante  sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecrane plate, terase la soare, bai amplasate parţial în aer liber cu cadă şi duş cu efect de ploaie.  Unele vile au propriile piscine.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.