Hotel Rawai Palm Beach Resort 4*



Descriere hotel

Rawai Palm Beach Resort 4* construit în stil thailandez contemporan este situat la 200 de metri de plaja din Rawai, la 5 minute de mers cu maşina de Capul Promthep şi la 20 de minute de plaja din Patong. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 50 de minute de mers cu maşina. Oaspeţii beneficiaza de serviciul gratuit de transfer cu autobuzul la plaja Yanui. Acest complex hotelier ofera sejururi de lux cu facilitati ultramoderne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, închirieri auto, camere de familie, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, room service, restaurant, bar, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in centrul de afaceri, parcare gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, teren de joacă pentru copii. 

Camere hotel

Camerele spaţioase au balcoane cu vedere splendida, zone generoase de relaxare, bai  luxoase. Unele camere beneficiază de acces direct la piscină.

Masa hotel

Mic dejun