Hotel Pullman Pattaya G 5*



Descriere hotel

Hotelul Pullman Pattaya G 5* este situat la aproximativ 1 km de Templul Adevărului si la 1 oră şi 30 de minute de mers cu maşina de Bangkok. Centrul spa Aisawan oferă masaje relaxante în camere private sau în pavilioanele în aer liber înconjurate de iazuri cu lotuşi. Restaurantul Beach Club serveşte preparate internaţionale şi vin premium, iar barul The Beach Club asigură o selecţie bogată de cocktailuri. La Barul Chill Out din lobby se ofera băuturi speciale şi ceaiuri  in timpul zilei. Oaspetii cu beneficii club au acces exclusiv la Sunset Lounge, situat deasupra restaurantului The Beach Club. Hotelul face parte din lantul hotelier Hotels and Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, grădină, lift, seif, ziare, aer condiţionat, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, transfer la aeroport, magazine, lounge/cameră cu TV, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere pentru nefumători, room service, bar, restaurant a la carte, bar la piscină, snack bar, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, acces imediat la plajă, gradina, terasa, zonă de plajă privată, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, cameră de bagaje, schimb valutar, bibliotecă, club pentru copii, tenis de masă, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, prosoape la piscină, jucării pentru piscină, masaj, sală de fitness.

Camere hotel

Camerele si suitele sunt dotate cu: aer conditionat, telefoane, mini baruri, bai cu dus/cada, halate de baie, uscatoare de par, TV cu ecrane plate, papuci.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa