Hotel Phuket Panwa Beachfront Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Phuket Panwa Beachfront Resort 5* se afla la 5 minute de mers cu masina de Acvariul din Phuket, la 40 de minute de mers cu mașina de Plaja Patong si la 50 de minute de mers cu mașina de Aeroportul International Phuket.  Orasul Phuket si Central Festival Phuket se găsesc la 15 minute de mers cu mașina. Restaurantul Mosaic ofera mancaruri pe tot parcursul zilei, iar Patio servește specialitati italiene și savuroase cocktail-uri. Lobby lounge ofera diverse bauturi. Oaspetii pot face excursii organizate de biroul de turism, pot face sport in sala bine echipata si se relaxeaza la piscinele complexului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Phuket Panwa Beachfront Resort 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, bar, pranz la pachet,  mic dejun în cameră, snack bar, restaurant, room service, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, magazine, zonă pentru fumători, lift, seif, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, zonă pentru fumători, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, sporturi nautice, caiac, spa și centru de wellness, sală de fitness, sală de fitness, masaj, club pentru copii, tenis de masă, animatori.

Camere hotel

Fiecare din cele 224 de camere decorata modern este dotata cu TV cu ecran plat de 37 inch cu canale prin cablu/satelit,  DVD player, statie de incarcare  iPod,  mini bar, fierbator electric, seif, baie cu duș cu efect de ploaie și cadă separată.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.