Hotel Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach 5* se afla la cativa pasi de plaja principală din Nai Yang si la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Phuket. Oaspetii savureaza preparate proaspete din fructe de mare şi cocktailuri, seara pe malul mării, la Restaurantul Big Fish si se relaxeaza la piscina mare in forma de laguna. Centrul spa ofera masaje si tratamente de intretinere corporala.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach 5*  ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, bar la piscină, prosoape la piscină, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service,  seif, ziare, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de concierge, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, club pentru copii, acces imediat la plajă.

Camere hotel

Cele 180 de camere au balcoane cu vedere la Marea Andaman, zone de relaxare, terase cu sezlonguri si acces direct la piscina, mini baruri si TV cu ecrane plate de 40 inch.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.