Hotel Pattaya Garden 3*



Descriere hotel

Hotelul Pattaya Garden 3* se afla situat la 127 km de aeroportul Suvarnabhumi, la 1 km de centru orasului Pattaya si la 400 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 1994, este compus din 3 cladiri cu 3 etaje si are un numar total de 440 de camere: 359 de camere tip Standard ROH (camerele in cladiri sau bungalo, max. 2+1 persoane, 24 m patrati), 48 de camere tip Deluxe (camere in cladiri, max. 2+1 persoane, 29 m patrati), 31 de camere tip Villa (cu vedere spre gradina max. 2+1 persoane, 28 m patrati), 2 camere tip Suite (camere in cladiri, max. 2+1 persoane, 56 m patrati).
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa si MasterCard.
Hotelul Pattaya Garden 3* este recomandat tinerilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 2 restaurante (bucatarie thailandeza si europeana), 2 piscine exterioare, internet Wi-Fi (contra cost), seif (la receptie, gratuit) si 3 sali de conferinte (30-350 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: tenis de masa.
Contra cost: masaj thailandez.
Copii: piscina si patut (la solicitare).
Plaja este publica cu nisip. La piscina: prosoapele, umbrelele si sezlongurile sunt oferite gratuit, iar pe plaja: umbrelele si sezlongurile sunt oferite contra cost.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu cada sau dus, foehn (camerele Deluxe si Villa), TV satelit, telefon, minibar, set pentru ceai si cafea (camerele Deluxe si Suite) si room service (06:00-21:00).

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.