Hotel Novotel Phuket Vintage Park Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Novotel Phuket Vintage Park Resort 4* se afla la 5 minute de mers pe jos de Centrul comercial Jungceylon,  la 1 km de Simon Cabaret,  la 8 km de Phuket FantaSea si la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul International Phuket. La 3 minute de mers pe jos este plaja animata Patong. Restaurantul The Square ofera  sprcialitati culinare internationale excelente, iar Night Blooming Lounge serveste gustari usoare si bauturi alaturi de programe de divertisment live.  Oaspetilor li se ofera masaje, tratamente spa si facilittai de fitness. Hotelul face parte din lantul hotelier Novotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Novotel Phuket Vintage Park Resort 4* detine: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, grădină, lift, WiFi gratuit, room service, restaurant (bufet), restaurant (a la carte),  snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  birou de turism, cameră de bagaje, piscină în aer liber, terasă la soare, săli de conferinte şi petreceri, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, magazine, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, cameră de jocuri, club pentru copii.


Camere hotel

Cele 303 camere spatioase decorate cu mobilier thailandez sunt dotate cu aer conditionat, balcoane cu vedere la piscina, WiFi gratuit, TV cu ecrane plate si canale prin cablu, frigidere, seifuri, bai, uscatoare de par, papuci, statii de calcat, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.