Hotel Novotel Phuket Kamala Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Novotel Phuket Kamala Beach 4* se află pe plaja Kamala, la 3 minute de mers cu mașina de parcul de distracții Phuket FantaSea,  la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Plaja Patong se află la 7 km. Soul Kitchen servește mâncăruri internaționale. Puteți savura băuturi de la The Bar sau de la barul din piscină, Lilo. Barul On the Roof oferă cocktail-uri și gustări ușoare. Copiii se pot bucura de diverse activități la clubul pentru copii. Hotelul apartine lantului hotelier Novotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Novotel Phuket Kamala Beach 4* le ofera oaspetilor sai:  piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, biliard, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cameră de jocuri, club pentru copii, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, serviciu de transfer (gratuit) , transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV comună, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, camere izolate fonic, zonă pentru fumători, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare publica gratuita fara rezervare.   

Camere hotel

Fiecare din cele 166 de camere oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, mini bar și cutie de valori, ceainic electric, uscător de păr, baie proprie cu duș şi articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.