Hotel Narima Bungalow Resort 3*



Descriere hotel

Hotelul Narima Bungalow Resort 3* este inconjurat de  vegetatie tropicala bogata si este situat in Koh Lanta, la 2 ore cu barca de viteza de Krabi. Oaspetii se desfata cu privelistile minunate ale oceanului, cu masaje si tratamente spa si se relaxeaza la piscina infinita. Se pot practica sporturi acvatice cum ar fi scufundari, snorkelling si caiac, iar la cerere se pot face excursii calare pe elefanti si tururi ale insulei. Restaurantul rustic, cu mobilier din lemn ofera atat preparate thailandeze, cat si europene. Se organizeaza cursuri de gatit si se servesc preparate din fructe de mare proaspete. Apusurile de soare pot fi contemplate cu o bautura oferita de 5 Island Bar.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Narima Bungalow Resort 3*  ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), piscină în aer liber, masaj, bar, restaurant, lounge/cameră cu TV, serviciu de vanzare bilete, spălătorie, închirieri auto, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit in camere.


Camere hotel

Fiecare bungalow este dotat cu aer conditionat, balcon mobilat, zona de relaxare, TV cu canale prin cablu, hamacuri, baie privata.


Masa hotel

Mic dejun.