Hotel La Flora Resort & Spa Khao Lak 5*



Descriere hotel

Hotelul  La Flora Resort & Spa Khao Lak 4* se află pe nisipul auriu al plajei thailandeze Bang Niang din provincia Phang Nga, la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Restaurantul   oferă preparate internaționale și thailandeze, cu fructe de mare proaspete si  organizeaza nopți cu bufet tematic. Oaspetii practica sporturi nautice cum sunt windsurfing si snorkelling, inoata la una din cele 2 piscine, joaca tenis sau se fortifica la sala de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, grădină, transfer la aeroport contra cost, seif, camere pentru nefumători, birou de turism, cameră de bagaje, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, curăţătorie chimică, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, gratr, room service, bar, restaurant, acces imediat la plajă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, saună , sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, windsurfing, caiac, snorkelling, inchirieri biciclete contra cost. 

Camere hotel

Camerele și vilele  decorate in stil asiatic contemporan, cu țesături și mobilier din lemn oferă: terase cu canapele si vedere  a grădinile tropicale luxuriante, aaer conditionat, TV cu canale prin cablu/satelit, minibaruri, telefoane, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, frigidere, birouri, zone de relaxare, DVD playere, bai, uscatoare de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci.

Masa hotel

Mic dejun.