Hotel Krabi La Playa Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul  Krabi La Playa Resort 4* se afla la 150 de metri de plajele Ao Nang si Noppharat Thara. Hotelul ofera oaspetilor o generoasa piscina spa in aer liber, un centru de fitness si camere spatioase. Langa piscina sunt mai multe cazi spa si foisoare unde oaspetii hotelului beneficiaza de masaje thailandeze traditionale. Restaurantul The Spice serveste preparate thailandeze,  occidentale si vegetariene, in minunatul cadru natural al iazului cu lotusi si al piscinei. La piscina sunt servite cine cu preparate la gratar.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Krabi La Playa Resort 4* ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, recepţie deschisă non stop, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, magazine, piscină în aer liber, grădină, terasă, parcare gratuita fara rezervare, bar, pranz la pachet, room service, restaurant, WiFi gratuit in zonele publice, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, teren de joacă pentru copii,
snorkelling, masaj, sală de fitness.

Camere hotel

Camerele au balcoane cu zone de relaxare în aer liber, DVD playere, TV prin cablu, seifuri, aparate  pentru prepararea ceaiului/cafelei si frigidere.

Masa hotel

Mic dejun.