Hotel Impiana Resort Chaweng Noi 4*



Descriere hotel

Hotelul Impiana Resort Chaweng Noi 4* este situat pe Plaja Chaweng, la 3 km de oraşul Chaweng, la 2,5 km de stadionul de box thailandez și la 7,5 km de Aeroportul Samui. Hotelul are 98 de camere, restaurant pe malul marii, piscina in aer liber si un centru spa si wellness. Restaurantul "Sabai" de pe plajă servește mancaruri in regim de bufet internațional și preparate la grătar, iar barul "Tamarind" și barul de pe plajă ofera băuturi răcoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Impiana Resort Chaweng Noi 4*  pune la dispozitia oaspetilor: recepţie deschisă nonstop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), închirieri auto, piscină în aer liber, grătar, room service, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), WiFi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare, zonă pentru fumători, seif, aer condiţionat, camere pentru nefumători, magazine, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, animatori, bibliotecă, închirieri biciclete, biliard, sporturi nautice, snorkelling, spa și centru de wellness, masaj, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, curăţătorie chimică, spălătorie.

Camere hotel

Camerele construite in stil  arhitectonic thailandez sunt decorate modern si  au balcoane, mini baruri și TV cu canale prin satelit. Acestea  au multă lumină naturală.

Masa hotel

Mic dejun.