Hotel Ibis Pattaya 3*



Descriere hotel

Hotelul Ibis Pattaya 3* se afla situat in centrul orasului Pattaya, la 500 m de mare si la 127 km de aeroportul Suvarnabhumi. Hotelul a fost construit in anul 2008, este compus dintr-o cladire cu 7 etaje si are un numar total de 259 de camere: 246 de camere tip Standard room (vedere la oras si piscina, max. 2+1 persoane, 21 m patrati), 10 camere tip Family room (cu o camera, patut suprapus pentru copii, vedere la piscina, max. 2+1 persoane, 34 m patrati), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati (vedere la oras, max. 2 persoane, 21 m patrati).
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express si JCB.
Animalele de companie sunt acceptate in hotel.
Hotelul Ibis Pattaya 3* apartine grupului Accor, ofera servicii de inalta calitate la preturi accesibile si este recomandat tinerilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai piscina exterioara, restaurant (bucatarie thailandeza si internationala), bar, internet Wi-Fi (contra cost), spalatorie si 2 sali de conferinte (20-50 persoane).
Copii: piscina, patut (la cerere) si Play Station (doar in camerele Family room).
Plaja este publica cu nisip. La piscina: prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit, iar pe plaja: umbrelele si sezlongurile sunt oferite contra cost.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu balcon (excluzand camerele Standard City View), aer conditionat individual, telefon, TV satelit, foehn, dus, internet Wi-Fi (contra cost),
seif, set pentru ceai si cafea, fier de calcat si masa de calcat (la cerere).

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.