Hotel Hyatt Regency Phuket Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Hyatt Regency Phuket Resort 5* este situat pe un deal abrupt cu vedere la Golful Kamala, în partea de sud a Kamala Beach, la 10 km de Patong Beach, 2 km de parcul tematic Phuket FantaSea și la 18 km de Aeroportul Phuket. Oaspeții pot savura preparate internaționale pe tot parcursul zilei la The Pool House. The Pool Bar este deschis pentru pranz și cină. Daca doriti specialități la grătar mergeți la Sunset Grill. Hotelul are 199 de camera si face parte din lantul hotelier Hyatt Regency.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Hyatt Regency Phuket Resort 5*  detine urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cameră de jocuri, club pentru copii, restaurant, bar, room service, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, magazine, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare publica gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele au balcoane cu vedere la mare, TV cu ecran plat de 40 inch și canale prin cablu, mini baruri, fierbătoare electrice, bai cu cadă spa și duș separat.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.