Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach 5* este situat langa plaja cu nisip alb mărginită de copaci din Mai Khao, la 9 km de Aeroportul Internaţional din Phuket si la mai puţin de 40 de minute de mers cu maşina de plajele Bang Tao, Surin şi Kamala. Oaspeţilor li se ofera  lecţii de gătit sau masaje relaxante în centrul Spa Tea Tree. Complexul hotelier are o sală de jocuri, o bibliotecă şi un centru de fitness si oferă serviciu de transfer la centrul comercial Central Festival şi la Patong de 3 ori pe zi, la costuri suplimentare. J`s Cafe  are vedere la grădină, scaune în aer liber si  asigură mese bogate tip bufet. Restaurantul Pesto de pe malul mării serveşte specialităţi italiene şi thailandeze. Puteţi savura diverse băuturi la barul de langă piscină. Hotelul cu 246 de camere face parte din lantul hotelier Holiday Inn Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, biliard, tenis de masă, darts, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri, seif, minimarket propriu, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift,  zonă pentru fumători.

Camere hotel

Camerele moderne sunt amenajate cu finisaje din lemn de culoare deschisă si au acces la o zonă de relaxare în aer liber prin intermediul unor uşi glisante din sticlă. Acestea detin acces gratuit la internet Wi-Fi, duş cu efect de ploaie şi TV cu ecran plat.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.