Hotel Havana Beach Resort Phangan 3*



Descriere hotel

Hotelul  Havana Beach Resort Phangan 3* se afla la doar 2 minute de plimbare de frumoasa Plaja Thong Nai Pan Yai. Gazdele ofera masaje traditionale si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice cum sunt snorkelling si kayaking. Restaurantul serveste preparate thailandeze si internationale. Pe plaja este un local cu mancare indiana. Fidel`s Bar are o oferta variata de bauturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer conditionat, gradina, terasa la soare, acces direct la plaja, seif, ziare, inchirieri auto, suita nuptiala, camere pentru nefumatori, room service, gratar, mic dejun in camera, meniu pentru copii, sback bar, restaurant bufet, bar, restaurant a la carte, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, serviciu de calcat, birou de turism, camera de bagaje, schimb valutar, bancomat, WiFi gratuit in camere, piscina in aer liber, masaj, inchirieri biciclete, pescuit, scufundari, snorkelling.

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, mini bar, seif, TV cu canale prin satelit, DVD player, CD player,  frigider, baie de aburi, balcon, zona de relaxare,  baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun