Hotel Evason Hua Hin 5*



Descriere hotel

Hotelul  Evason Hua Hin 5* este  situat în Pranburi, la 30 de minute de mers cu mașina de orașul Hua Hin si la aproximativ 28 km de Aeroportul Hua Hin. Acesta pune la dispoziție un centru spa premiat, cursuri de yoga, piscină în aer liber pe malul mării si iazuri cristaline. The Living Room servește preparate locale și internaționale, realizate cu cele mai proaspete plante și legume organice din grădina hotelului, Restaurantul Coast oferă preparate italinesti autentice, iar Kieng Sah servește preparate thailandeze.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, birou de turism, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcat, restaurant, room service, bar, grătar, grădină, spălătorie, serviciu de călcat, zonă pentru fumători, aer condiţionat, seif, magazine, închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători,  bibliotecă, ciclism, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, sauna. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat,  balcon,  birou, seif, mini bar, zona de relaxare, frigider, telefon, TV, baie cu dus, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, toaleta, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa
All Inclusive.