Hotel Chong Fah Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Chong Fah Resort 4* se afla la doar 1 minute de Plaja Bang Niang, la 5 minute cu mașina de orașul Khao Lak și la 1 oră cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Restaurantul Seaborn servește o varietate de preparate thailandeze și internaționale și oferă o splendida vedere la Marea Andaman. Oaspetii inoata in piscina infinitasi beneficiaza de masaje thailandeze de relaxare sau se plimba cu bicicletele inchiriate gratuit.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele ofera o gama variata de facilitati: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, închirieri auto, seif, camere pentru nefumatori, grădină, terasă la soare, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, fax/copiator, piscină în aer liber, masaj, tenis de masă, bar, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, schimb valutar, birou de turism.

Camere hotel

Camerele și bungalourile au podele din lemn, mobilier thailandez contemporan, aer conditionat, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, DVD playere, minibaruri, seifuri, telefoane, frigidere, zone de relaxare, bai, papuci, halate de baie, uscatoare de par, WiFi gratuit. Unele camere oferă cadă spa și duș în aer liber cu efect de ploaie.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa