Hotel Cassia Phuket 4*



Descriere hotel

Hotelul Cassia Phuket 4* este situat in Bang Tao Beach, la 1,5 km de Bliss Beach Club si la 21 de km de Aeroportul International Phuket. La aproximativ 1 km distanta se afla Villa Market si Boat Avenue de unde oaspetii pot cumpara produse de bacanie. Localul Market 23 Grab & Go Cafe deschis non stop ofera bauturi racoritoare. Hotelul apartine lantului hotelier Cassia.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cassia Phuket 4* ofera: receptie deschisa non stop, aer conditionat, transfer la/de la aeroport (contra cost), piscina infinita in aer liber, terasa la soare, gradina, bar, mic dejun in camera, snack bar, facilitati pentru persoane cu dizabilitati,  birou de turism, serviciu de concierge, camera de bagaje, minimarket, inchirieri auto, seif, lift, camere pentru nefumatori, livrare de alimente, camere de familie, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, prosoape la piscina/pe plaja, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, echipament de joaca pentru copii, teren de joaca, club pentru copii, zona de plaja privata, echitatie, jacuzzi, baie de aburi, teren de joaca pentru copii, teren de golf (la mai putin de 3 km).

Camere hotel

Cele 221 de camere/suite (cu dormitoare separate) au living-uri, balcoane, chicinete complet utilate, bai cu dusuri si acces gratuit WiFi.



Masa hotel

Mic dejun.