Hotel Beyond Resort Krabi 4*



Descriere hotel

Hotelul Beyond Resort Krabi  4* se afla intr-o zona privata a Plajei Klong Muang, la 7 km de Plaja Ao Nang, la 11 km de plaja Railay si la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Krabi. Restaurantul hotelului ofera zilnic un mic dejun tip bufet, preparate thailandeze și internaționale. Pe langa beneficiile centrului spa, biroul de turism organizeaza pentru oaspti excursii de o zi. 


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Beyond Resort Krabi  4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), lift, seif, terasă la soare, piscina in aer liber, prosoape la piscina, grădină, WiFi gratuit in camere, acces imediat la plajă, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service, parcare gratuita fara rezervare, fax/copiator, săli de conferinte  şi petreceri, magazine, închirieri auto, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, babysitting/servicii pentru copii.



Camere hotel

Cele 153 de camere cu design thailandez modern au aer condiționat, vedere la grădini, la piscină sau la mare, TV cu ecrane plate și canale prin cablu, mini baruri, seifuri, bai cu dușuri cu apă caldă și uscătoare de păr.


Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.