Hotel Beyond Resort Khao Lak 4*



Descriere hotel

Hotelul Beyond Resort Khao Lak 4* este destinat exclusiv adultilor si este situat la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul International Phuket, la 30 de minute de mers cu masina de  terenul de golf Tub Lamu Royal Navy si la 3 minute de plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, transfer la aeroport contra cost, aer conditionat, magazine, facilitati VIP in camere, ziare, mini market, serviciu de secretariat, fax/copiator, bar, restaurant bufet, restaurant ala carte, mic dejun in camera, bar la piscină, room service, WiFi gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare, bancomat, cameră de bagaje, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, acces imediat la plajă, terasă la soare, gradina, zonă de plajă privată, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, piscină infinita în aer liber, bibliotecă, inchirieri biciclete, pescuit, caiac, scufundări, snorkelling.

Camere hotel

Vilele spatioase construite in stil thailandez au zone de relaxare, balcoane, aer conditionat, mini baruri, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu, bai en suite. Unele vile au propriile piscine.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa