Hotel Beyond Resort Kata 4*



Descriere hotel

Hotelul Beyond Resort Kata 4* este situat într-o zonă privilegiată  de pe tarmul Marii Andaman, pe Plaja Kata,  in zona vestica de coasta din Phuket, la 10 km de plaja animata Patong și la 50 km de Aeroportul International Phuket.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, lift, seif, aer conditionat, WiFi contra cost, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumusete, magazine, fax/copiator, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, gradina, terasa, acces imediat la plajă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, sauna, bar, restaurant a la carte, room service, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, sporturi nautice, windsurfing, spălătorie/curatatorie chimica. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, balcon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, mini bar, seif, TV cu canale prin cablu, telefon, birou, frigider, zoan de relaxare, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, uscator de par. 

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.