Hotel Andaman Seaview 4*



Descriere hotel

Hotelul Andaman Seaview 4* este amplasat în Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, orientat către Marea Andaman,  la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităţi comerciale şi culinare. Aeroportul Internaţional din Phuket se găseşte la 1 oră de mers cu maşina. Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveşte zilnic un mic dejun şi oferă un meniu fix la pranz şi la cină. Snackbar-ul de la piscina serveşte băuturi, precum şi mese uşoare, cum ar fi sandvişuri, salate şi deserturi. Oaspeţii se pot destinde cu un masaj în centrul Samunprai Spa sau se pot antrena în sala de gimnastică. Copiii pot face o baie în piscină sau se pot distra pe terenul de joacă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Andaman Seaview 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, camere pentru nefumători, lift, Wi-Fi in intregul hotel contra cost 200 THB/ora, parcare gratuita fara rezervare.  

Camere hotel

Camerele sunt moderne, au Aer Condiţionat şi pardoseli cu gresie  sunt amenajate cu accente chino-portugheze. Acestea sunt dotate cu TV cu programe prin cablu, facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei, mini bar, bai cu chiuvete duble şi cadă.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.