Hotel Amari Koh Samui 5*



Descriere hotel

Hotelul Amari Koh Samui 5* este situat intr-o zona linistita din North Chaweng, la 2 km de promenada si la 15 minute de mers pe jos de Central Festival Samui. Aeroportul din Samui se afla la aproximativ 3 km de hotel si la o ora de zbor de Bangkok. Hotelul face parte din lantul hotelier Amari Hotels & Resorts. Oaspetii pot lua masa la "Amaya Food Gallery" sau la  "Pan Asian" care ofera statii de gatit in direct si evenimente  saptamanale. Restaurantul "Prego" ofera preparate clasice si vinuri selectionate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Amari Koh Samui 5* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, zonă interioara de joacă, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, închirieri auto, WiFi gratuit, camere de familie, camere pentru nefumători, seif, ziare, zonă pentru fumători, room service, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), săli de conferinţe şi petreceri, birou de turism, cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, lustruire pantofi, lounge/cameră cu TV, tenis de masă, bibliotecă, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, caiac.

Camere hotel

Cele 197 de camere sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, seifuri, zone de  relaxare, mini baruri, cuptoare electrice, bai en suite cu cada sau dus, uscatoare de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.