Hotel Zanzibar Serena Inn 5*



Descriere hotel

Hotelul Zanzibar Serena Inn 5* se află pe litoralul din zona istorică a Stone Town, la aproximativ 10 minute de mers cu masina de Aeroportul International Zanzibar, Autogara Dala-Dala si portul de feriboturi. Restaurantul pescaresc are o terasa in aer liber pe acoperisul hotelului cu vedere la ocean. Restaurantul Baharia prepara atat mancaruri internationale cat si locale. Clipe de relaxare petreceti la cafenea si la barul de pe terasa piscinei cu gustari, produse de patiserie traditionale, cafea si o gama diversa de bauturi. Inotul, plimbarile cu caiacul, snorkeling-ul si scufundarile sunt principalele activitati, iar la 5 minute de mers cu masina puteti vizita Casa Minunilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Zanzibar Serena Inn 5* detine urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă, restaurant, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, Wi-Fi gratuit in intregul hotel,  parcare gratuita fara rezervare.  

Camere hotel

Toate camerele sunt dotate cu mobilier tradițional, TV cu canale prin satelit, mini bar, ceainic electric/filtru de cafea, baie privată cu dus si cadă, articole de toaletă gratuite. Oaspeţii beneficiaza de room service non stop şi de acces gratuit la Wi-Fi.

Masa hotel

Mic dejun.