Hotel The Royal Zanzibar Beach Resort 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul The Royal Zanzibar Beach Resort  5* se afla pe o plaja cu nisip alb, cu un recif de corali, in mijlocul unor gradini tropicale pe tarmul de nord al Zanzibarului la 60 km de aeroportul international si la o ora de mers cu masina de Stone Town. Complexul este construit in stil local cu un design modern si ofera camere cu un confort deosebit.  O sala de gimnastica, o sala de jocuri cu dartts si tenis de masa sunt disponibile pentru oaspetii hotelului. Cele 2 restaurante ofera o gama diversa de preparate internationale si locale, precum si fructe de mare. Coco Bar  serveste bauturi pe tot parcursul zilei si gustari usoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Royal Zanzibar Beach Resort  5* ofera urmatoarele servicii si facilitati: grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină,  terasă la soare, pescuit, tenis de masă, darts, scufundări, sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate camerele au un pat mare înconjurat de o plasă de ţânţari şi un balcon mare. Băile au cadă şi duş şi sunt dotate cu articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.