Hotel Sunshine Marine Lodge 4*



Descriere hotel

Hotelul Sunshine Marine Lodge 4* se afla la 8 minute de mers pe jos de plaja cu nisip alb Muyuni, pe Insula Mnemba, la 20 de minute de mers cu masina de Matemwe. Hotelul este inconjurat de  vegetatie salbatica si este situat pe o stanca departe de agitatia orasului. Acesta ofera o vedere superba a Oceanului Indian si a Atolului Mnemba. Oaspetii au acces la plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrele pe care se afla un restaurant si un bar. La Dive Point Zanzibar se fac scufundari si snorkelling. Restaurantul ofera preparate locale si internationale, iar barul in forma de barca serveste diverse bauturi. Exista mai multe zone de saloane si acces la internet WiFi. Orasul Stone se afla la 55 de km distanta, iar Aeroportul International Zanzibar este la 60 de km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sunshine Marine Lodge 4* ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, prosoape la piscină, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, suită nupţială, fax/copiator, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, bar, restaurant (a la carte), meniu pentru copii, bar la piscină, birou de turism, cameră de bagaje, jocuri și puzzle-uri, parcare gratuita cu rezervare, WiFi gratuit, biciclete disponibile (gratuit), bibliotecă, masaj, pescuit, snorkelling, scufundări, caiac, ciclism, zonă de plajă privată.

Camere hotel

Cele 23 de camere decorate in stil local sunt prevazute cu balcoane sau terase cu vedere la ocean, seifuri, bai en suite cu dusuri.


Masa hotel

Mic dejun.