Hotel Ocean Paradise Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul  Ocean Paradise Resort & Spa 4* este situat pe un domeniu de 6,5 ha cu grădini tropicale in apropierea Pădurii Kiwengwa Pongwe si a Plajei Mapenzi. Aeroportul Internaţional Zanzibar este la 50 km distanta. Centrul spa ofera 2 căzi cu hidromasaj, sauna si o gama variata de tratamente de intretinere si infrumusetare. Activitatile practicate aici includ tenisul, canotajul si ciclismul. In restaurantul principal se serveste un consistent mic dejun, iar in restaurantul de la piscina se ofera gustari usoare si pizza in cuptor cu lemne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Ocean Paradise Resort & Spa 4* ofera urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, snorkeling,  sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, închirieri biciclete, animatori, divertisment de seară, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere).

Camere hotel

Cele 45 de camere elegante au Aer Condiţionat, TV prin satelit, facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon, mini bar, zonă de relaxare şi baie cu duş. Paturile sunt protejate de o plasă de ţânţari.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.