Hotel Bluebay Beach Resort & Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Bluebay Beach Resort & Spa 5* este amplasat pe o suprafata de 12 ha pe plaja de nisip Kiwengwa, la 40 km distanta de Stone Town si la 46 km de Aeroportul International Zanzibar cu vedere la Oceanul Indian. Restaurantul Makuti are vedere la piscină şi la ocean şi serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională. Barul şi restaurantul de pe plajă oferă mese uşoare şi băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveşte fructe de mare şi fripturi. La acest hotel se practica sporturi nautice cum ar fi windsurfing, scufundari, plimbari cu hidrobicicleta, se joaca tenis de camp si de masa, se face gimnastica si fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bluebay Beach Resort & Spa 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, caiac, drumeţii, ciclism, scufundări, snorkeling, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, mic dejun în cameră, snack bar, Wi-Fi in intregul hotel contra cost 10 USD/zi, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Camere hotel

Toate cele 116 camere au terase cu vedere la ocean, paturi somptuoase cu baldachin, zone de relaxare, dressing. Unele camere au dusuri in aer liber. Exista camere ci majordomi imbracati in robe swahili.

Masa hotel

Demipensiune.