Hotel Turnberry Isle Miami 5*



Descriere hotel

Hotelul Turnberry Isle Miami 5* este amplasat pe o suprafata de 300 de ha amenajate, la 8 km de Sunny Isle Beach si la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Fort Lauderdale. Gazdele le ofera oaspetilor o piscina cu tobogan de 180 de metri, terenuri de golf pentru campionat, traseu pitoresc de jogging de 3 mile, centru d etenis, centru d efitness si un centru spa. Restaurantul  Corsair Kitchen & Bar ofera preparate in bucataria americana, Bourbon Steak & Bar ofera biftecuri. Iubitorii fructelor de mare le pot savura la terasa de la piscina de la Laguna Grill sau la Ocean Club Grill. La 32 de km distanta se afla Muzeul si gradinile Vizcaya si animalele exotice de la Jungle Island. Aeroportul International Miami este la 26 de minute de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, parcare contra cost fara rezervare, WiFi gratuit, aer condiţionat, automat gustari si bauturi, seif, lift, ziare, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  room service, restaurant a la carte, bar, mic dejun in camera, meniu pentru copii, lustruire pantofi, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, tobogan cu apă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, saună, sală de fitness, ciclism, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km.

Camere hotel

Fiecare camera sau apartament detine: minibar, seif, telefon, aer condiţionat, aparat pentru prepararea   ceaiului/cafelei, fier de călcat, zonă de relaxare,  balcon, radio, birou,  ventilator,  TV cu ecran plat si canale cu plată/canale prin satelit/canale prin cablu, seif pentru laptop, canapea, statie de incarcare iPod, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite,   papuci de casă. 

Masa hotel

Fara masa.