Hotel The Setai Miami Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul The Setai Miami Beach 5* se află chiar pe plajă, în celebrul district Art Deco din Miami, la 320 de metri de Muzeul de Artă Bass, la 1,6 km de Terenul de golf Bayshore si de Parcul Lummus.   Complexul are 3 piscine infinite și centru de afaceri. Centrul spa oferă o serie de masaje și tratamente, inclusiv tratament corporal nepalez pentru exfoliere timp de 60 de minute.  Exista  4 optiuni de luat masa printre care The Setai Grill, un steakhouse american care oferă preparate de inspirație asiatică. The Bar & Courtyard oferă în fiecare seară băuturi şi gustări. Oaspetii pot urma cursuri de yoga si tai chi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

O gama bogata de facilitati moderne sunt oferite oaspetilor: recepţie deschisă nonstop, lift, ziare, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, lounge/cameră cu TV, zonă pentru fumători, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, bar, restaurant, mic dejun in camera, room service, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare, bancomat, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de secretariat, acces imediat la plajă, grădină, terasa, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, sauna, biciclete disponibile  gratuit, bibliotecă, teren de golf la maxim 3 km.

Camere hotel

Fiecare suita spatioasa este prevazuta cu: telefon, aer condiţionat, seif, minibar, DVD player, CD player, TV cu ecrane plate si canale prin cablu, statiii de incarcare iPod, duș deschis, scaun de duș, prosoape de piscină, baie cu cadă sau duş, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite,papuci de casă.   

Masa hotel

Mic dejun.